Yritys

Me myymme valaisinratkaisuja yrityksille.

Laadukasta valoa liike-, näyttely- ja edustustiloihin sekä toimistoihin.

Kohdevalo.fi toimittaa laadukkaita valaisinratkaisuja liiketiloihin ja toimistoihin. Toimime yhteistyössä Sylvanian ja Onnisen kanssa. Kumpikin ovat toimialallaan erittäin tunnettuja laadukkaasta tuote- ja palveluvalikoimastaan.

Toimitamme ja asennamme laadukkaita tuotteita, varmistaaksemme asiakkaillemme mahdollisimman huolettoman käyttäjäkokemuksen ja ennen kaikkea pitkän, jopa 7 vuoden takuuajan (ja ilman kilometrirajoitusta...heko heko).

Kertamaksu, erämaksu, osamaksu, leasingmaksu? Rahoitusratkaisut asiakkaillemme toimittaa Siemens Financial Services. Olemme solmineet yhteistyösopimuksen, mahdollistaen erilaisten rahoitusvaihtoehtojen tarjoamisen asiakkaan toivomuksia ja tarpeita vastaavilla tavoilla.

Kaikki sähkötyöt toteutamme vain riittävät oikeudet omaavilla ja tuotekoulutetuilla sähköasentajilla. Meillä ei toimistohenkilökunta tee muutoksia esim. virtalähteisiin.

Pidämme kynnyksen lähestymiseen matalana, meillä sinun ei tarvitse osata sanoa montako lumenia tai wattia tarvitset liiketilojesi valaistukseen. Riittää kun pyydät meidät paikalle niin katsotaan yhdessä miten voimme ratkaista valaisuongelmat.

Älä siis kiusaa itseäsi enempää huonojen valaisimien kanssa, vaan ota yhteyttä. Selvitetään yhdessä millainen valaisuratkaisu on sinun liiketilaasi paras mahdollinen.

Kohdevalo.fi / Genix Oy

Kivirannankatu 30B
53950 Lappeenranta

y-tunnus: 2930449-7
ALV rek.

Asiakaspalvelu

Puh. 044 5010 775
info(at)kohdevalo.fi
www.kohdevalo.fi

Top Soita meille!