Usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK/FAQ)

Näitä meiltä usein kysytään. Ja jos et löydä vastausta kysymykseesi, lähetä viesti asiakaspalveluumme klikkaamalla oheista nappia.

Kaikilla toimittamillamme Sylvania -valaisimilla takuuaika on 5 vuotta, mutta lisäksi on saatavilla 2 vuoden lisätakuu. Muilla tuotteilla, kuten asennustarvikkeilla, on takuuaika 3 vuotta.

Paikan päällä käydessään myyntihenkilöstömme kertoo mielellään eri vaihtoehdoista ja saat rahoituspäätöksen samalla käynnillä.

Emme valitettavasti ehdi. Keskitämme kaikki resurssimme omien toimitustemme hoitamiseen.

Toimituaika vaihtelee kohteen mukaan ja riippuu varastotilanteesta. Normaalisti toimitamme "avaimet käteen" -kohteen valmiiksi 2-3 viikossa.

Palvelemme asiakkaita koko Suomessa, kotipaikkamme on Tampereella.

Kyllä. Viemme kaikki vanhat valaisimet asiakkaan puolesta kierrätykseen jäteasemalle.

Sylvania toimittaa vain erittäin korkean suorituskyvyn omaavia laadukkaita valaistusratkaisuja. Asennus on lisäksi yksinkertainen ja nopea. Kun tähän lisätään vielä jopa 7 vuoden takuu, on valinta helppo.

Emme. Toimitamme tilatut tuotteet asiakkaalle ennen laskun lähettämistä. Mikäli asiakkaalla on maksuhäiriöitä, tapauksesta riippuen varaamme oikeuden ennakkomaksun pyytämiseen ennen toimitusta.

Eron tulet huomaamaan samalla hetkellä kun uudet valot kytketään päälle. Valon laatu ja teho valitaan juuri sen mukaan mitä oikeasti tarvitset. Ja huomioida kannattaa myös selvästi pienemmät sähkölaskut tulevaisuudessa.

Tottahan toki. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme lisätietoja varten.

Saa toki. Toimistotilojen suunnittelussa käytämme Dialux -ohjelmaa oikeiden ratkaisujen valintaa helpottamaan. Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme.

Ilman muuta. Meilä asiakkaista huolehtiminen ei pääty siihen kun toimitus on tehty ja lasku on maksettu. Tulet saamaan meiltä sähköpostia, puhelun myyjältäsi ja jopa saatamme poiketa paikan päällä varmistamassa että kaikki on kunnossa.
Mikäli sinulla on kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme tai myyjääsi milloin tahansa.

Kohdevalo.fi / Genix Oy

Kivirannankatu 30 B
53950 Lappeenranta

y-tunnus: 2930449-7
ALV rek.

Asiakaspalvelu

Puh. 044 5010 775
info(at)kohdevalo.fi
www.kohdevalo.fi

Top Soita meille!